Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoeken

 • 't Weyerke

  Zorgactor

  Zorg in Dialoog

  ’t Weyerke wil goede zorg bieden aan personen met een beperking. Naargelang de zorgvraag kan dit dag-, woon- en kortopvang zijn. Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij ons terecht. Zowel personen met een aangeboren als verworven handicap
 • Aan huis verpleging Lemmens BVBA

  Diensten voor thuisverpleging

  Professionele zorg...Bij U thuis! Gezonde mensen hebben duizend wensen, zieke mensen maar één.

  Sinds 1992 brengen wij een patiënt gerichte verpleging aan huis. We zijn uitgegroeid tot een dynamisch, solidair en complementair team van ongeveer 110 zelfstandig verpleegkundigen.
 • Achilles Design

  Diensten, Consulting, engineering, studie-en advies, Hulpmiddelen/materialen en onderdelen, Elektronische apparatuur

  WHAT IF U WERE THE USER?

  Achilles Design is een strategisch product design bureau dat bedrijven en overheden helpt bij het ontwerpen, ontwikkelen en op de markt brengen van vernieuwende producten, merken en diensten.
 • ACIT - Factum Diversus bvba

  ICT / e-health

  Accountancy & IT Solutions

  Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf met focus op de zorgsector en met een aantal doelstellingen : - de kwaliteit van de zorgverlening verbeteren via ICT, - de efficiëntie in de zorgsector verbeteren via ICT Waarden die we hoog in het vaandel dragen zijn - Integriteit, - Kwaliteit - Ethisch zaken doen.
 • Act With Care

  RVT, Zorginstellingen, Woon-zorgcomplexen, Service flats, Diensten, Hulpmiddelen/materialen en onderdelen, Thuiszorg

  Brug tussen zorg en technologie

  Act With Care slaat een brug tussen zorg en technologie door advies, installatie en service te verlenen rond bestaande technologiën en innovaties. Ons team bouwt verder op een jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis binnen de personenalarm sector. Mede hierdoor kunnen we stellen een mooie referentielijst te hebben uitgebouwd en dit zowel in de thuiszorg als in serviceflats en ‘assisted living’ omgevingen.
 • Activ84Health

  Hulpmiddelen/materialen en onderdelen

  Your window to the world

  Activ84Health wil gevalideerde oplossingen ontwikkelen om individuen met variabele fysieke, mentale en/of logistieke capaciteiten actief te houden in een motiverende, prettige en gepersonaliseerde omgeving. We willen erkend worden in Europa en daarbuiten als een oplossingsgedreven bedrijf dat gepersonaliseerde ervaringen aanbiedt, zodat alle gebruikers deel kunnen nemen aan betekenisvolle fysieke activiteiten die gefocused zijn op het verbeteren van de levenskwaliteit van de gebruiker en zijn omgeving.
 • Aexis Medical

  Organisatie- en planningsystemen, Informatiesystemen (EPD,..)

  Software voor ondersteuning van patiëntflow en processen voor specifieke departementen van een ziekenhuis

  Aexis Medical is de medische software divisie van de Aexis groep en heeft zich de laatste jaren sterk geprofileerd als een gespecialiseerd bedrijf dat departementale oplossingen aanbiedt voor de ziekenhuizen. Naast SteriLine, het integraal kwaliteitssysteem voor de Centrale Sterilisatie Afdeling en ORLine, het OK managementsysteem voor het beheer van het operatiekwartier, biedt Aexis Medical ook oplossingen voor het beheer van de Spoed Eisende Hulp (ERLine), het volledig beheer van de afdeling Endoscopie (EndoLine)
 • Agentschap Zorg en Gezondheid

  RVT, Zorginstellingen, Woon-zorgcomplexen, Service flats, Welzijn, Farmaceutische producten, Chirurgische instrumenten, apparatuur en uitrusting, Digitale beeldvorming (MRI, X-Ray, CT,…)*, Gezonde voeding, Ziekte-gerelateerde voeding, Woonzorgcentra, RVT, Residentiële eenheden voor palliatieve zorg, Residentiële diensten voor geestelijke gezondheidszorg, Dagverzorgingscentra, Dagcentra voor palliatieve zorg, Centra voor kort verblijf voor ouderen, Ambulante ouderenzorg, Ambulante palliatieve zorg, Ambulante diensten voor geestelijke gezondheidszorg, Thuiszorg, Speciale diensten aan huis (klusjes, poets, kine,…), Diensten voor gezinszorg, Diensten voor thuisverpleging, Revalidatiecentra, Ziekenhuizen, Algemene ziekenhuizen, Psychiatrische ziekenhuizen, Poliklinieken, dagziekenhuizen, Vervoer van zieken of personen met een beperkte mobiliteit, Openbare centra voor maatschappelijk werk

  Agentschap van de Vlaamse overheid voor de verbetering en bescherming van de gezondheid en het welzijn van alle Vlamingen.

  Zorg en Gezondheid zorgt er met erkenningen en subsidies voor dat er voldoende en kwaliteitsvolle zorgvoorzieningen zijn in Vlaanderen in de thuiszorg, de ouderenzorg, de algemene en de geestelijke gezondheidszorg. We erkennen ook de profesionals die een zorgberoep uitoefenen. We helpen Vlamingen om gezond te leven en om gezondheidsrisico’s te vermijden of te beperken. We redden levens door besmettelijke ziektes te bestrijden, met vaccinaties, maar ook door op het terrein in te grijpen bij lokale epidemieën. Met de Vlaamse Sociale Bescherming geven we financiële hulp aan wie zorg nodig heeft.
 • ALS Liga België

  Zorgactor

  Patiëntenvereniging voor personen die lijden aan Amyotrofe Lateraal Sclerose (ALS)

  ALS Liga België is een patiëntenvereniging ten dienste van personen met ALS, een ongeneeslijke en dodelijke zenuw-spierziekte. De progressieve aandoening kenmerkt zich door het afsterven van motorische zenuwcellen in de hersenen en in het ruggenmerg. Het verlies van de bezenuwing van de spieren leidt tot krachtsverlies en verlamming van de ledematen. Ook ademhalings-, slik-, kauw- en spraakspieren worden aangetast. De intellectuele vermogens en zintuigen blijven bewaard waardoor de ziekte emotioneel zeer belastend en confronterend is voor zowel de patiënt als zijn omgeving.
 • ALS Mobility & Digitalk

  Zorgactor

  Uitleendienst van hulpmiddelen voor mobiliteit en communicatie aan personen met Amyotrofe Lateraal Sclerose (ALS)

  ALS Mobility & Digitalk is een deelwerking van patiëntenvereniging ALS Liga België. Wij verzorgen een uitleendienst van hulpmiddelen voor mobiliteit en communicatie aan personen die lijden aan de ongeneeslijke en dodelijke zenuw-spierziekte ALS.