Overslaan en naar de inhoud gaan

Aexis Medical

Software voor ondersteuning van patiëntflow en processen voor specifieke departementen van een ziekenhuis

Aexis Medical is de medische software divisie van de Aexis groep en heeft zich de laatste jaren sterk geprofileerd als een gespecialiseerd bedrijf dat departementale oplossingen aanbiedt voor de ziekenhuizen. Naast SteriLine, het integraal kwaliteitssysteem voor de Centrale Sterilisatie Afdeling en ORLine, het OK managementsysteem voor het beheer van het operatiekwartier, biedt Aexis Medical ook oplossingen voor het beheer van de Spoed Eisende Hulp (ERLine), het volledig beheer van de afdeling Endoscopie (EndoLine)

Activiteiten

Aexis-Medical is een gespecialiseerd software bedrijf dat oplossingen aanbiedt voor specifieke departementen in een ziekenhuis. Aexis Medical integreert in bestaande ziekenhuisinfrastructuur en zorgt steeds voor ondersteuning van workflow en maakt managementinformatie beschikbaar.  Naast ORLine, het systeem voor het beheer en de planning van het Operatiekwartier biedt Aexis Medical ook oplossingen voor het beheer van de Centrale Sterilisatie Afdeling (SteriLine), de spoedafdeling (ERLine) en de dienst endoscopie.
Verbetering van patiëntveiligheid en verhoging van efficiëntie staan steeds centraal.

Producten en diensten

SteriLine is het uitgebreide beheers-, kwaliteits- en traceersysteem.
Het systeem is specifiek gemaakt voor de Centrale Sterilisatie Afdeling en is volledig conform de bestaande werkprocedures en workflow.
ORLine is het complete plannings- en beheerssysteem voor het operatiekwartier (OK). ORLine is de ideale tool voor de ondersteuning van het volledige proces van de OK. Het systeem integreert naadloos met SteriLine, ERLine en EndoLine.
ERLine is het complete beheerssysteem voor de spoedafdeling in het ziekenhuis. ERLine is de ideale tool voor de ondersteuning van dienst Spoed. Het systeem integreert bovendien naadloos met SteriLine, ORLine en EndoLine.
EndoLine is een complete en gebruiksvriendelijke applicatie die in staat is de Endoscopiedienst te ondersteunen en te beheren.

Projecten

Referentielijst met implementaties van SteriLine, ORLine, ERLine en EndoLine beschikbaar op aanvraag.

Interessegebied

Internationale Projecten

Interesse in nationale en internationale projecten

Contact

Aexis Medical

Kabbeekvest 67
Tienen 3300