Overslaan en naar de inhoud gaan

Activ84Health

Your window to the world

Activ84Health wil gevalideerde oplossingen ontwikkelen om individuen met variabele fysieke, mentale en/of logistieke capaciteiten actief te houden in een motiverende, prettige en gepersonaliseerde omgeving. We willen erkend worden in Europa en daarbuiten als een oplossingsgedreven bedrijf dat gepersonaliseerde ervaringen aanbiedt, zodat alle gebruikers deel kunnen nemen aan betekenisvolle fysieke activiteiten die gefocused zijn op het verbeteren van de levenskwaliteit van de gebruiker en zijn omgeving.

Activiteiten

Het Activ84Health platform (spreek uit: Activate-for-health) opent een raam naar de buitenwereld doordat de gebruiker het gevoel van buiten fietsen kan herbeleven vanuit een veilige omgeving. Elke gebruiker krijgt een gepersonaliseerde ervaring die aangepast is aan zijn of haar eigen noden, motivatie en capaciteiten. Selecteer gewoon een straat op een kaart, begin te trappen, en geniet vanop een hometrainer van de visuele ervaring van het fietsen doorheen de herinneringen uit je verleden. Aan elk kruispunt kan je zelf kiezen waar je naartoe wil.

Ontdek zelf hoe ons platform mensen motiveert om een meer actieve periode uit hun leven te herbeleven, en gemotiveerd aan hun eigen fysieke en mentale gezondheid te werken.

Producten en diensten

Activ84Health ontwikkelt een platform waarbij je aan de hand van een touchscreen tablet en een trapsensor kan rondrijden in de buitenwereld. Hiervoor maken we gebruik van Google Streetview beelden, zodat de gebruiker zelf kan beslissen waar hij of zij wil fietsen. Om de gebruiksvriendelijkheid en aanpasbaarheid van onze technologie zo hoog mogelijk te houden voor iedereen, maken we maximaal gebruik van de infrastructuur die vaak al voorhanden is in woonzorg- of revalidatiecentra (zoals hometrainers of televisieschermen). 

Dit zorgt ervoor dat ons platform heel eenvoudig te installeren,  gebruiken en onderhouden is, en makkelijk verplaatst kan worden naar andere locaties of voor andere toepassingen.

Projecten

Start-up

Interessegebied

Contact/kennismaking, Samenwerking, Internationale Projecten, Projecten in Vlaanderen

Winnaar Innovate2Care Award 2013 Winnaar Kempische Innovatie-Award 2014 Laureaat Patient room of the Future Award 2015

Contact

Activ84Health

Bakenstraat 15
Kasterlee 2460