Overslaan en naar de inhoud gaan

UniWeb

UniWeb ontwikkelt innovatieve web en mobiele applicaties voor de gezondheidszorg, farma, biotech en klinisch onderzoek. Onze applicaties zijn gebruiksvriendelijk en flexibel maar voldoen toch aan alle wettelijke en regulatorische vereisten.

UniWeb is gevestigd nabij Brussel, in Riga en in Vilnius en ontwikkelt geïntegreerde web en mobiele toepassingen, voornamelijk voor healthcare en clinical research. Een team van 21 voltijdse experten zorgt hiervoor. De missie van UniWeb is om onze klanten te ondersteunen in het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen door gebruiksvriendelijke web, mobiele en internet technologieën op maat te ontwikkelen. UniWeb legt de focus op gebruiksvriendelijkheid, integratie, veiligheid, datakwaliteit en interoperabiliteit. Al onze ontwikkelingen voldoen aan de wettelijke en regulatorische vereiste

Activiteiten

UniWeb heeft ervaring in heel wat domeinen zoals klinisch onderzoek, gezondheidszorg, digitale marketing voor de gezondheidszorg, e-business toepassingen, ontwikkelingen op maat en ICT diensten.

UniWeb investeert voortdurend in infrastructuur en expertise. Dit proces wordt versterkt door een R&D programma dat onderzoek verricht naar datgene waar onze klanten belang aan hechten zoals veiligheid, privacy, kwaliteit van de data en interoperabiliteit.

Meer informatie over onze activiteiten en producten is te vinden op onze volgende websites: www.uniweb.eu, www.clincare.com, www.safetyreporting.com, www.smartlinklabs.com , www.infomed.eu

Producten en diensten

Clinical Research and Healtcare

Clinical trial suite (EDC, e-CRF)

Patient registries

Safety reporting

Medication adherence

Patient reported outcome

Hospital registration systems

Online consultation

INFOMED® ID

Patient Diaries

Quantified self

Custom Development

Optimise business processes

Communicate with target groups

Interoperability

CRF 21 Part 11 Compliance

Any web or mobile application you might need

Digital Marketing for healthcare

Product Websites (CMS + modules)

Online marketing (Analytics, SEO, Social media, ...)

Mailing campaigns (E-mail and SMS)

Mobile applications (iOS/iPhone, Android, ...)

B2B Marketing of Healthcare providers

Managed IT Services en e-business applications

Projecten

Wij scholen ons voortdurend bij en zijn steeds op de hoogte van de laatste producten en diensten zodat we dit kunnen gebruiken om onze klanten optimaal bij te staan in het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen.

UniWeb verricht onderzoek naar data capture en interoperabiliteit, de kwaliteit van (medische) data, de bruikbaarheid van medische informatie, (big) data en privacy. UniWeb legt de focus op eHealth, digitale gezondheidszorg en klinisch onderzoek. UniWeb heeft ervaring met EDC toepassingen voor klinisch onderzoek, ePRO (resultaatsindicatoren bij patiënten), rapportering van veiligheidsissues en nevenwerkingen, registratiedatabases voor patiëntenparameters en mobiele apps zoals een app die patiënten helpt om tijdig medicatie te nemen.

Interessegebied

Contact/kennismaking, Samenwerking, Internationale Projecten, Projecten in Vlaanderen

ISO 9001:2008 ISO 27001:2013

Contact

UniWeb

's Herenweg 16
Meise 1860