Overslaan en naar de inhoud gaan

RusTThuiS vzw

Startup

RusTThuiS vzw

RusTThuiS vzw zorgt ervoor dat senioren zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen met behulp van een inwonende Belgische zorgassistent. De zorgassistenten wonen 6 dagen op 7 in bij senioren en helpen met het bereiden van maaltijden, huishoudelijke taken maar ook zorgaspecten, gezelschap en activiteiten. Als organisatie verzorgt RusTThuiS vzw de administratie, aansluitingen, loonsverwerkingen, opvolging en bemiddeling.

Activiteiten

RusTThuiS zoekt zorgassistenten op maat voor senioren en hulpbehoevenden. De voornaamste activiteiten bestaan erin de beste zorgassistent te rekruteren op basis van de wensen en noden van de senior. Een goede klik tussen de senior en de assistent liggen aan de basis van een vlotte samenwerking.

Verder behoren de administratie, aansluitingen en loonsverwerkingen tot het RusTThuiS takenpakket zodat de senior volledig wordt ontlast van administrative verplichtingen. 

Ook geregelde opvolging en bemiddeling bij problemen maken deel uit van de activiteiten. Dit zorgt ervoor dat de realtie senior/assistent optimaal blijft en het een aangename ervaring wordt voor beide partijen. 

Producten en diensten

RusTThuiS vzw voorziet inwonende assistentie, 6 dagen op 7. Onze zorgassistenten worden uitvoeig gescreened en komen allemaal uit de Belgische arbeidsmarkt. Zij voldoen telkens aan de nodige opleidingsvoorwaarden om hun functie in de zorg te kunnen uitoefenen. 

Projecten

RusTThuiS vzw wil als eerste een volwaardige dienst verlenen op de Belgische arbeidsmarkt met Belgische zorgassistenten. Het inwonend aspect is wat RusTThuiS vzw uniek maakt. 

Interessegebied

Contact/kennismaking, Samenwerking, Projecten in Vlaanderen

Contact

RusTThuiS vzw

Kortrijksesteenweg 1004
GENT 9000