Overslaan en naar de inhoud gaan

InterSystems Benelux

Advanced Software Technologies for Breakthrough Healthcare

InterSystems levert met haar oplossingen voor de gezondheidszorg een overkoepelend softwaresysteem dat alle data omvat. Delen van en inzicht in gestructureerde en ongestructureerde data staan centraal en vormen de basis voor baanbrekende applicaties waarmee realtime inzicht wordt verkregen in patiënteninformatie. Informatie en data worden samengebracht en zichtbaar gemaakt. InterSystems werkt met partners die applicaties bouwen bovenop de onderliggende technologie.

Activiteiten

InterSystems is ’s werelds grootste leverancier van database- en integratie-technologieën voor applicaties in de gezondheidszorg. InterSystems-producten worden in duizenden ziekenhuizen en laboratoria toegepast. In de VS zijn InterSystems software-oplossingen in gebruik bij de top 15 ziekenhuizen, die opgenomen zijn in de lijst van beste medische instellingen, zoals opgesteld door het tijdschrift U.S. News and World Report.

Producten en diensten

InterSystems CACHÉ® is een zeer krachtige object-database, waarmee zich snellere en beter schaalbare applicaties laten ontwikkelen. Caché is de meest gebruikte database voor klinische toepassingen.
InterSystems Ensemble® is een breed, naadloos platform voor snelle integratie, ontwikkeling en verrijking van bestaande en nieuwe applicaties en de verbindingen daartussen.
InterSystems HealthShare® is een strategisch platform voor informatica in de gezondheidszorg waarmee op locale, regionale of nationale schaal elektronisch medische dossiers zijn samengesteld.

Projecten

Ontsluiten van tekstuele medische gegevens.

Interessegebied

Samenwerking, Projecten in Vlaanderen

Contact

InterSystems Benelux

Medialaan 32/1
Vilvoorde 1800