Overslaan en naar de inhoud gaan

Corilus NV

ICT oplossingen voor medische professionals

Corilus biedt automatiseringsoplossingen voor een hele reeks medische en paramedische beroepen: apothekers, tandartsen, huisartsen, specialisten, opticiens, woonzorgcentra, verplegers, vroedvrouwen, kinesisten en dierenartsen.

Activiteiten

Corilus streeft naar maximale klantentevredenheid door geavanceerde software en hardware te combineren met een uitmuntende service. Samen met de klant maken we een analyse van de werksituatie om te bepalen wat de klant echt nodig heeft. Dankzij deze persoonlijke aanpak integreren de oplossingen van Corilus zich naadloos in de werkomgeving.

Om aan de noden en verwachtingen van onze verschillende doelgroepen tegemoet te komen, hebben we een eigen team van apothekers, tandartsen, artsen en andere medische professionals die zowel de wetgeving als de trends op de voet volgen. Op deze manier kunnen we u altijd de laatste technologieën aanbieden met de garantie dat deze reglementair in orde zijn. Bovendien werken we ook over de grenzen van de verschillende disciplines heen.

Producten en diensten

x

Projecten

x

Interessegebied

Contact/kennismaking, Samenwerking, Internationale Projecten, Projecten in Vlaanderen

Contact

Corilus NV

Hogenakkerhoek 5
Kruibeke 9150