Overslaan en naar de inhoud gaan

Cegeka Health Care

Van dichtbij meemaken

Cegeka Health Care is een onderdeel van de Cegeka Groep en bouwt onder andere software (genaamd CorLabs) voor medische-klinische laboratoria. Het is een modulair en multisite ERP-systeem voor grotere privé- en ziekenhuis-laboratoria. Het maakt het voor labo's mogelijk om zowel de snelle evolutie in de onderzoekstechnologie te volgen en hun budgetten te verbeteren. Op de Belgische markt biedt Cegeka Healthcare ook een hele EMR suite (C-health) voor ziekenhuizen, met inbegrip van het medisch- en verpleegdossier, medicatie voorschrift, klinische paden, orders en maaltijd management.

Activiteiten

De Cegeka Groep is een snel groeiend full-service ICT-bedrijf met hoofdzetel in België en het stelt meer dan 3.000 mensen te werk in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Polen en Roemenie,... Onze klanten doen op ons beroep  voor consultancy, staffing services, software en web development, on-site en remote beheer van de ICT-infrastructuur tot en met volledige outsourcing.

Met onze datacenters zijn we volledig uitgerust voor cloud computing en de digitale toekomst. Onze experts lossen complexe IT problemen op en zorgen voor continue verbetering en innovatie van de  organisatie. Onze slogan  'Van dichtbij meemaken is onze manier van leven.

Producten en diensten

Als marktleider in de ICT voor gezondheidszorg, heeft Cegeka een diepgaand inzicht in de processen en de technologie van de sector. Elke dag krijgen meer dan 25.000 patiënten, dankzij de steun van onze geïntegreerde zorg systeem, de juiste zorg en geneesmiddelen en kunnen huisartsen moeiteloos hun bestanden on-line te raadplegen. Gespecialiseerde toepassingen zorgen voor een efficiënte planning van de medewerkers van het ziekenhuis en hun taken. Cegeka heeft meer dan 25 jaar ervaring in de sector van de gezondheidszorg  en levert ICT-diensten aan meer dan 100 ziekenhuizen en klinische laboratoria in heel Europa.

Kortom, Cegeka kan een complete service bieden: van specifieke toepassingen tot en met volledige uitbesteding.

Projecten

  • Verschillende grote ziekenhuizen (fusie) projecten in binnen- en buitenland.

Interessegebied

Internationale Projecten, Projecten in Vlaanderen

Contact

Cegeka Health Care

Universiteitslaan 9
Hasselt 3500