Overslaan en naar de inhoud gaan

BVBA Beluse

Aanpassing van woningen voor senioren en personen met een fysieke beperking

Voor veel van onze ouderen is wonen in een serviceflat / assistentiewoning of een verblijf in een rusthuis onbetaalbaar geworden en bovendien willen zij meer en meer zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Dat laatste maken wij mogelijk door het aanpassen van hun woning op maat van hun noden en wensen. Ook voor personen met een fysieke beperking is er nood aan aangepaste woningen. Gezien dit type woningen nauwelijks beschikbaar is op de woningmarkt willen wij ook voor hen van betekenis zijn en betaalbare oplossingen bieden om in hun eigen woning te kunnen blijven wonen.

Activiteiten

Aanpassen van woningen gaande van afbraak van ruimtes tot volledige ombouw ervan. Wij zijn gespecialiseerd in de ombouw van badkamers naar douchekamers waarbij we werken met vlakke vloerdouches, barrière vrije lavabo's, hangtoiletten,...Bij ons kan de klant terecht voor de bouw van een volledig nieuwe ruimte maar ook voor eenvoudige aanpassingen zoals het aanbrengen van een trapleuning, handgrepen bij een toilet,....Wij verzorgen de verbouwingen volledig in eigen regie met door ons gescreend en geschoold personeel. Wij onderzoeken steeds of de klant kan rekenen op een tegemoetkoming of  subsidie.

Producten en diensten

Aanpassen van badkamers.  Ombouw van badkamers naar douchekamers. 

Projecten

Aanpassen van badkamers.  Ombouw van badkamers naar douchekamers.

Interessegebied

Contact/kennismaking, Samenwerking, Projecten in Vlaanderen

Wij willen kennis opdoen over producten die helpen om woningen aan te passen aan de noden van senioren en personen met een fysieke beperking. Verder is het altijd interessant om andere bedrijven te leren kennen en eventueel samen te werken in projecten, diensten enz.

Contact

BVBA Beluse

Krimineelstraat 64
Kalken 9270