Overslaan en naar de inhoud gaan

Behold the turtle

Ontwikkeling van mens en organisatie

Vanuit eigen ervaring in zorg en HR ondersteunen wij zorginstellingen in hun uitdaging om zorg en welzijn anders te organiseren, met de beschikbare medewerkers én met focus op zorgkwaliteit. Concreet begeleiden wij groeitrajecten voor medewerkers en leidinggevenden in de zorg. Thema's die in traningen en coaching vaak aan bod komen zijn : communicatie, samenwerken, coachend leiding geven, functioneringscyclus, verandermanagement.

Activiteiten

De activiteit van bvba Behold the turtle bestaat uit ontwikkelen van workshops, inspiratiesessies, trainingen, individuele- en teamcoaching op maat van zorginstellingen en organisaties die actief zijn in de social profit. We luisteren welke uitdagingen er voorliggen en wat nodig is op het domein van personeel om de doelen te bereiken. We denken mee, zoeken samen naar oplossingen en delen onze ervaringen en expertise. We trainen op houding en gedrag, van management teams tot medewerkers op de werkvloer. Met onze interventies dragen we bij aan een daadwerkelijke en dus meetbare groei van medewerkers en hun resultaten in de organisatie. We begeleiden het invoeren van veranderingen in organisaties.

Producten en diensten

  • Veel gevraagde thema's voor onze workshops en trainingen: coachend leidinggeven, feedback, doelgericht communiceren, effectief samenwerken, het beste uit mijn team halen,omgaan met agressie op de werkvloer,Peter/meterschap,functionerings- en evaluatiegesprekken,leiding geven voor nieuwe leidinggevenden,Customer Delight,Joepie een klacht!,DISC : meer persoonlijke effectiviteit door inzicht in gedragsstijlen 
  • Persoonlijke coaching van medewerkers bij nieuwe functie en bij competentie- en talent ontwikkeling 
  • Teamcoaching bij teams die minder goed samenwerken, bij change management en bij upgraden naar een performant team 
  • Begeleiding bij verandertrajecten : invoeren functioneringscyclus, competentiemanagement en talentbeleid, fusies en projecten rond nieuwe werkwijzen en organisatie.

Projecten

Uitgebreide ervaring in het begeleiden van groeitrajecten in de zorg (OCMW's, WZC, WGK, mutualiteiten, enz..)

Spreker voor bijeenkomst Lerend Netwerk in de Zorg - Escala Vlaanderen april 2014

Spreker Congres HR in de Zorg - Juni 2011 en 2013

Interessegebied

Contact/kennismaking, Samenwerking, Projecten in Vlaanderen

Gecertifiëerd Professioneel Coach - ICF 2013 Opleiding via The Coaching Square

Contact

Behold the turtle

Begoniapark 10
Kortrijk 8510